GRANDER® VATTEN

GRANDER® VATTEN

- Den universella Kraften av Vatten.

Vitaliserat vatten direkt från din kran för ett bättre liv.


GRANDER® vattenvitalisering, vilket upptäcktes och uppfanns av Johann Grander 1979 fungerar helt naturligt- utan el eller kemikalier och utan service eller underhåll.                 


Vatten är ett levande system som står i konstant utbyte med sin

miljö. Vatten har förmågan att lagra och överföra information - även utan direktkontakt.                          


GRANDER ® vattenvitaliserings moduler är fyllda med GRANDER® informationsvatten- ett vatten av en särkilt hög kvalitet och inre ordning. Detta informationsvatten kan överföra information till ovitaliserat vatten och det är nyckelelementet i alla GRANDER® produkter. På detta sätt blir vattnet vitaliserat, strukturerat och kraftfullt än en gång och kan rena och regenerera sig självt.


VATTEN ÄR LIV. 

Varför behöver vi vatten?


Vatten är ett av de viktigaste elementen för organismer. Det säkerställer att mineraler och spårämnen når alla celler i kroppen och det är också det bästa biologiska lösningsmedlet: det tar bort toxiner, stimulerar metabolismen, främjar cirkulationen, renar från insidan och ut och stärker kroppens försvarssystem.


 GRANDER® VATTEN kan tillämpas överallt.


I hela huset- från källaren till översta våningen, från trädgården till poolen, inom hotellbranschen och gastronomin, i simbassänger och spaanläggningar, inom jordbruket, för växter och djur, i värmekretsar, i matproduktion både inom handeln och i industrin.

Johann Grander, naturforskaren och upptäckaren av vattenvitalisering.Johann Grander var varken vetenskapsman eller forskare, utan snarare en enkel,

blygsam man som växte upp i de tyrolska bergen, skaffade sig en familj och arbetade

väldigt hårt. Vid 49 års ålder lämnade han sitt jobb för att följa sitt hjärtas kall och ägna

sig åt sina experiment. De ledde honom snart till det ämne som förändrade hela hans

liv och hans familj också, nämligen: Vatten.


Johann Grander, tillbringade en stor del av sitt liv med vatten. Han stod för respekt för skapande, blygsamhet och okonventionellt tänkande. Och han förkroppsligade harmoni, optimism och styrka. Så mycket att han gav 49 år av sin existens åt att ägna sig uteslutande till sina experiment. Ett djärvt projekt, som han alltid behärskar väl med sitt fulla stöd från sin 10-medlems familj.


Garaget blev hans plats för tänkande och laboratorium.

Johann Granders "laboratorium" var ett enkelt garage, precis utanför husdörrens ytterdörr. Hans experiment med magneter ledde snart till den första framgången och han utvecklade den magnetiska rullen, som tilldelades Uppfinningsföreningens guldmedalj.Granders lärare var naturen.

Johann Grander var inte teoretiker; han litade sig helt på natur och intuition. Hans lärare var naturen. Under sina försök med vatten var hans viktigaste verktyg mikroskopet, med vilket han upptäckte att mikroorganismer ändrar sitt beteende när de kommer i kontakt med vitaliserat vatten. Och än en gång bevisade han att vatten kan lagra information och överföra detta. Informationsöverföringen från vatten till vatten representerar en fysisk unikhet och användes av Johann Grander för första gången.Naturlig, förstklassig vattenkvalitet.

Således föddes grunden för vattenvitalisering. Naturforskaren experimenterade vidare och utvecklade vattenvitaliseraren med sin son, Johann - en apparat som är kopplad till den grundläggande vattentillförseln och bra för ditt eget kranvatten.

Grander-vattnets vitalisering ger vatten, som har förorenats av olika dagliga influenser, återskapa möjligheten att återuppbygga sina förlorade egenskaper igen och gör vattnet till det det en gång var ursprungligen: fräsch, kraftfull, naturlig och uppfriskande.


Johann Grander var långt före sin tid med sitt tänkande. Han har erkänt banbrytande relationer som förstås först efter många år och uppskattat av vetenskapen såväl som allmänheten. Idag är namnet Grander oupplösligt kopplat till elementet av vatten. Vattenvitaliseringen av Johann Grander är nu känd runt om i världen.

Vattenmedvetenheten, som Johann Grander lade grunden för med sina upptäckter och insikter, 

används idag av hundratusentals användare över hela världen, och de vill inte vara utan det.


Johann Grander var känd som ambassadör för vitaliserat vatten; han symboliserade respekt för skapande, ödmjukhet och okonventionellt tänkande.


I hjärtat av Johann Grands idéer och tankegång var det alltid varit en strävan att hjälpa en av våra mest värdefulla resurser, nämligen VATTENåterfå sina ursprungliga naturliga egenskaper.

Sedan starten 1979 har han format en ny förståelse av vatten, som följs av miljoner människor världen över idag:


Hälsosam livsstil börjar med vitaliserat vatten.

Många fördelar


Vad kan GRANDER® VATTEN göra?


GRANDER® vattenvitalisering bidrar till ett bättre liv för människor,djur och växter.

GRANDER® vattenvitalisering stärker immunförsvaret i vattnet, vilket ger många fördelar för oss människor, djur, alla växter och hela vår miljö.


INSTALLATION

Finns olika installationsmöjligheter, fasta direkt på vattenledningen, portabla att sätta direkt på kranen, GRANDER® Penergizer eller GRANDER® ENERGY BOARD, som är en platta du kan ställa glaset på, lägga frukten på osv.

Fördelar


* Njutning och smak

 > ökad dricksglädje och smak

 > väcker viljan att dricka mer vatten

 > ger mat och matvaror en intensiv smak


* Välbefinnande & vitalitet

 > ökar det allmänna välbefinnandet

 > stärker immunförsvaret

 > främjar viktiga kroppsfunktioner

 > skapar en härlig bad & duschupplevelse

 

* Tillväxt & resultat

 > leder till kraftig och riktig tillväxt vid odling

 > säkerställer en produktiv skörd och rikare  avkastning

 > ökar växternas livslängd


* Optimeringar & besparingar

> utnyttjar de använda renröringsmedlen        bättre

> möjliggör besparingar av shampo,                    duschtvål, tvätt/rengöringsmedel

> minskar kalkavlagringar


Miljöskydd & Resursskydd

 > mindre miljöpåverkan på grund av mindre användning av rengöringsmedel, tvål

 > fungerar utan el och kemiska tillsatser

 > helt service och underhållsfri

 > skyddar miljön med vitaliserat                          avloppsvatten

 Upplevelser från några som använder GRANDER® VATTEN.Kvinna allergisk mot vanligt kranvatten, klarar att dricka GRANDER® VATTEN utan allergiska reaktioner.* Hund som bor i lägenhet vägrade dricka kranvattnet, dricker gladeligen GRANDER® VATTEN* Frisörer har märkt skillnad på kunders hårkvalitet, när de dricker GRANDER® VATTEN* Sparrisodlare ökade sin produktion från 2 ton till 3,5 ton när han började med GRANDER® VATTEN.* Fönsterrutorna blir rena endast av GRANDER® VATTEN.* Hästars kolikanfall har minskat avsevärt med GRANDER® VATTEN


* Minskad kloranvänding i pooler, dammar osv, beroende på minskad algbildning.


* Mer energi, känner sig piggare.

Jag är Återförsäljare åt grandersalj.se

Kontakta mig om du vill veta mer, har frågor.  Du kan även kontakta grandersalj och hälsa från mig, Eva