Om mig!

OM MIG!

 

Jag är en kvinna med ett holistiskt synsätt, allt hänger ihop, kropp, själ, tanke, kost, miljön och hälsa och anser att ALLA bitar är lika viktiga och är sammankopplat, samt att man behöver finna en balans i detta. Vårt inre, speglar vårt yttre.

 

Jag är intresserad av alla former av psykologi och vad som pågår i vårt inre. Tankens kraft, attraktionslagen, hur vi skapar vår egen verklighet. Varför vi gör som vi gör.

Hur vi kan förändra vårt inre och då få att ett annat yttre. Skala av masker, fasader, illusioner, ärvda mönster, trossystem och präglingar från föräldrar, samhälle osv

och falla igenom lager för lager till att slutligen nå kärnan.


 

Andra intressen är drömtydning, kost, hälsa, sy, läsa böcker och dansa,

även om det kanske mestadels sker i vardagsrummet.. ;-)

 


Jag värnar om Moder jord, vårt vatten och vår natur och försöker i största

möjliga mån leva så rent och tillsatsfritt som möjligt. Jag gillar att vistas i

naturen och få uppleva alla dess magiska skiftningar.

 

 

Mitt andliga uppvaknande (Andlighet för mig är att lära känna, acceptera och älska sig själv precis så som JAG är, utan skydd och masker. Att känna mig värdefull och älska både mina ljusa och mörka sidor och leva i sanning mot mig själv och andra. Skala bort alla lager av präglingar, så endast kärnan består.) och ständigt pågående och stundtals prövande, personliga utvecklingsresa började 2003. Jag kan erkänna att det funnits både mörka och skrämmande stunder av prövningar, hinder och motgångar, men har alltid funnits en inre drivkraft av att gå vidare mot kärnan och att det är värt det.

 

Med hjälp av min kropp som är mitt instrument, verktyg och scanner så känner jag i min kropp var dina blockeringar sitter och vilken känsla som du satt där och kan på så sätt hjälpa dig att frigöra den.

 

Har sedan 2003, då jag började min ständigt pågående personliga och andliga utvecklingsresa gått flertalet kurser i bland annat, Intuitiv Healing, Regression, Medvetandeutveckling, Tarot, Mindfulness, Shamansk healing, Trancemediumskap, Trancehealing, KBT & ACC Coach, Beroende & Medberoende Coach, Mental & Andlig Coach, QiBalance Access Terapeut.

 

Jag finns för dig som vill, falla igenom det som hindrar dig från att nå inre lugn och balans, så du kan sätta igång din egen läkning och läka oavsett vad det gäller, för att hitta inre lugn, känna harmoni och få LIVSKVALITÉT, att göra det.

 

 

 

“EGO SAYS,

  Once everything falls into place, I'll feel peace.

 

SPIRIT SAYS,

 Find your peace, and then everything will fall into place.” 

 

                                                                        -Marianne Williamson

 

EVA ANDERSEN

  -LIVSCOACH

Eva Andersen

info@evaandersen.nu

 

Certifierad Shamansk healer

Diplomerad & certifierad KBT & ACC COACH

(Kognitiv beteende terapi, Acceptance and commitment coaching)

Diplomerad & certifierad QiBalance Access Terapeut

Diplomerad & certifierad Mental & Andlig Coach

Diplomerad & certifierad Beroende & Medberoende Coach

Regression

Meditationsledare

Diplomerad Cool talare, ( Retorik)

Har F-SKATT