Vad jag erbjuder!

“EGO SAYS,

 Once everything falls into place, I'll feel peace. 

 

SPIRIT SAYS,

 Find your peace, and then everything will fall into place.”

 

                                                                -Marianne Williamson

 

  VAD JAG ERBJUDER!

 

KBT & ACC samtal

 

Kognitiv beteende terapeutisk och Acceptance Commitment coaching innebär att du tittar på problemet som finns här och nu. Vi fokuserar på att hitta lösningar genom hjälp till självhjälp; Du har svaren inom dig och finner dina egna svar och lösningar genom frågor jag ställer.

 

Kognitiv beteende terapeutisk och Acceptance Commitment coaching går ut på:

 

-att se, observera och acceptera alla tankar och känslor som kommer utan att förneka, hålla kvar eller kämpa emot dem, utan låta dem passera likt ett moln på himlen.

 

-att bli medveten, vara i nuet och bli en observatör av dig själv, dina känslor, tankar och beteenden.

 

-upptäcka vem du är och vad du tycker är viktig, istället för vad du tror du behöver att göra, för att på så sätt skapa dig den förändring du vill ha i ditt liv och få LIVSKVALITÉ.

 

   Funkar bra på distans!

 

Infraröd Värme och Stenterapi

Även med fotonterapi och PEMF-Puls.


En skön och avslappande stund på madrassen som ger välbefinnande till kropp och själ.


Fördelarna med en infraröd madrass med natursten är många. bl.a.

- Ökar blodcirkulationen och cellmetabolismen.

- Reducerar smärta och stärker immunförsvaret.

- Hjälper mot sömnlöshet.

- Lindar inflammationer, stela leder och muskelsmärta.

- Effektiv detox, understöder att få ut gifter och slaggprodukter ur kroppen.

- De varma stenarna kan försätta dig i ett meditativt och helande tillstånd, de ger djup avslappning, minskar stress och spänningar i kroppen.

- Negativa joner kan ha positiv effekt på depression, hjälpa kroppens celler att producera näring och motverka gifter.

- Negativa joner kan öka blodflödet och syretillförseln i hjärnan och balansera kroppens naturliga PH-värde.

- Fotonterapi ökar blodflödet i kroppen och syretillförseln, kan hjälpa till med läkning av skador och smärtlindring.

- Turmalin kan förbättra blodcirkulationen och syresätta blodet och sägs förbättra immunförsvaret, lymfsystemet, hjälper mot sömnlöshet och stimulerar läkning i hela kroppen.

                            Ej Aktiv just nu

 

Frigörande samtal

 

Jag öppnar upp mig till källan och tillåter mig bli den kanal/ länk som sätter den frigörande energin i rörelse, så transformation kan ske.


Frigörande energi löser upp, frigör och släpper blockeringar, stagnation i kroppen och öppnar upp för ett flöde, din egen läkande förmåga, balanserar upp och ger energi. Ger utrymme till transformation och öppnar upp till mer av dig och den du ÄR.

 

Under ett frigörande samtal, kan allt hända, vi öppnar upp och sätter ord, på det som behöver sättas ord på, tittar på det som behövs tittas på och känner det som behöver kännas för att energin ska sättas i rörelse och transformation kan ske. Här är inget för fult, skamligt osv, det viktiga är att du för möjlighet att frigöra det som vill frigöras.

Det kan det kännas som värme, kyla, stickningar, som att det hettar i kroppen, kan komma upp tillfällig smärta, minnen, tankar, känslor som kommer upp, saker du ej vet om att du har kapslat in. 


Lättare utrensningar efteråt är vanligt, kortare förkylning, mer toabesök än vanligt, hudutslag osv. Känslor, tankar kommer upp för att lämna. Var observatör av det som pågår. 

 

 

 

   Funkar bra på distans!


Sensing Yoga!

 

Yoga på kroppens egna villkor.

Sensing betyder avkänning och att uppfatta vad som sker djupt inom dig, ett medvetet och somatiskt utforskande av kroppen, på kroppens egna villkor. Du lyssnar inåt och följer kroppens egna rörelser istället för att styra kroppen med sinne/ tankekraft.


Med sensing yoga kommer du djupare in i dig själv och upplever den du verkligen ÄR.

Här används inga statiska positioner, utan istället rörelser, gunga, rocka, vagga, spirala, andas in, sucka, gäspa och grunden i sensing, PANDIKULATION. Vilket betyder information till hjärnan och nervsystemet, vilket sker genom en kroppsgäsp. Och interoception, vilket är att lyssna inifrån och ut, utan inblandning av de övriga 5 sinnena.


Med hjälp av Sensing Yoga.

Kan du bli bättre på att lyssna på din inre guide och lärare, detta sker alltid på kroppens egna villkor. Nysta upp trauman i bindväven. Ditt nervsystemet börjar regleras naturligt från kamp och flykt till lugn och ro, att din biokemi regleras via nervsystemet (går hand i hand, vilket ger bättre hälsa.

Du frigör massa serotonin och oxytocin, (må bra hormon)

Får bättre sömn.


Dessa healingmetoder är EJ vetenskapligt beprövade. Ingen av behandlingarna ERSÄTTER varken sjukvård eller psykiatrisk vård. 

 

 Vill du veta hur klienter har upplevt mina behandlingar så har du några svar nedanför.


Vad några sagt om mina behandlingar:


Eva har hjälpt mig med att läka både fysiska obalanser och emotionella sår och blockeringar. Med en stor värme, omsorg och skicklighet hittar hon lätt det som jag själv inte får fatt i och hjälper mig att komma i balans igen. Med hennes hjälp har jag kunnat släppa gammal sorg och öppna upp för mer självkärlek. Det Eva gör är magiskt och hon gör det med en sådan kärleksfull närvaro att det alltid känns tryggt och fint att vara i hennes närhet. 

-Kram Theréze 


- Otroligt inkännande och pricksäker. Trygg och förtroendeingivande. Kärleksfull med önskan om allas bästa.

- J.N.


I Evas närhet känner man sig trygg och omhändertagen.

-  J.C.


- Tack så mycket för din vägledning. Stort hjärta till dig .

Jag vill säga att dina healing samtal jag har haft med dig har gett mig såå mycket.
Nu i efterhand tänker jag på dom och känner hur mycket det har hjälpt mig framåt.

- R.P.


- Tack finaste Eva Andersen för de viktiga orden och för läggningen jag fått av dig. Det stämde verkligen och gav mig nya insikter och hopp om framtiden. Jag kan av hela mitt hjärta rekommendera dig till andra.


- Mirakler sker, kan varmt rekommendera Eva Andersen, hon har haft rätt i allt hittills.

- Hannah


- Tack fina Eva för underbar healing. Tog tag i en tung grej jag haft med mig från tidigare liv och som jag själv ej lyckats förstå och lösa, men med din hjälp så är det nu en oerhörd lättnad i kropp och själ som infunnits sig. Nu börjar livet på RIKTIGT... efter 50 år. Nu ska LIVET fyllas av GLÄDJE och KÄRLEK. Det är aldrig försent.

- Cecilia

 

 - Eva har stor empati för andra människor och är oerhört duktig på det hon gör. Jag har fått hjälp med både trauma och mycket ångest via QiBalance på distans. Jag var skeptisk till en början men det Eva har lyckats hjälpa mig med är otroligt! Kan verkligen varmt rekommendera Eva!!

Bäst är du!!! Kommer vara dig evigt tacksam för din hjälp!!

- C.H.

 

 

- Godhjärtade Eva besitter en enorm kunskap som jag får ta del av. Hon känner in och ger en trygghet som gör det enkelt att släppa taget och komma i balans. Dessutom är hennes vägledningar klockrena!

- Johanna Nilsson

 

 

-  Jag har haft svårt med tillit och att förstå mitt eget värde i relationer. Efter erfarenheter av både ensamhet, mobbning, misshandel och utnyttjanden på olika sätt har det tagit lång tid för mig att läka och få tillbaka tilltron och energin igen. Jag har gått i KBT-terapi som varit fantastiskt bra men det har inte hjälpt hela vägen. Där kom Evas healing till stor hjälp och gjorde stor skillnad för mig. Efter varje session och healing blev det en kännbar skillnad. Hon lärde mig även hur jag kapar energibanden till människor som jag behöver släppa taget om och gå vidare. Efter 21 dagar av dagliga sådana övningar kunde jag släppa taget om människor som i flera års tid tagit min energi.

 

Eva har en utvecklad medial förmåga och har flera gånger kunnat se och råda om framtiden. Det hon har har varit väldigt pricksäkert och varit välkommen vägledning när jag behövt den som bäst.

Stort tack för det. 💗✨🌸

 

Eva gjorde en sorts kraftfull healing på distans där jag släppte på gammal sorg, smärta, rädsla och blockeringar från både barndomen och vuxenlivet. Jag gjorde en guidad eldandning och kände fysiskt i kroppen hur det lämnade mig. Under tiden så både skrattade och grät jag periodvis. Jag kände mig väldigt lätt inombords efteråt. Väldigt skönt.

Jag kan inget annat än rekommendera denna kvinna varmast. Hon har gjort stor skillnad för min läkningsprocess inom flera områden.

Tusen tack Eva Andersen! 💗✨🌸

- A.F

          

 

- Hej Eva!

Vill tacka dig av hela mitt hjärta för det du hjälpt mig uppnå med mig själv. Livet har varit tufft de senaste åren när min sambo kämpade mot sin cancer och till slut lämnade mig i augusti. Jag hade tappat bort mig själv under denna tiden. Eva frågade om jag skulle testa QiBalance Access? Jag hade ingen aning om vad det var men litade på att Eva med sitt sätt att "se rakt igenom mig" visste vad jag behövde. Så vi började med en behandling hos henne. Hon plockar då upp trauman jag haft mot mitt huvud vid en trafikolycka för nio år sedan. Har lidit av ständig huvudvärk och haft svårt att vrida på huvudet. I höger fot hade jag en hälsporre som var hemsk. Det jobbade i kroppen under och efter behandlingen. När det gått någon dag kunde jag gå igen. Huvudet värkte inte längre!!!

Andra behandlingen var på distans. Eva gick in i mina "system" och rensade. Jag var ledsen, trött och hade ont i hela kroppen. Det jobbade på tills det var dags för sista distansbehandlingen. Då gick det in på mina känslor! Tårarna rann på mig och jag släppte all ilska, känslan av att inte duga, har alltid känt mig otillräcklig. Ett varmt lugn spred sig inombords och jag var lycklig över att vara den jag är.

Det som hänt mig efteråt är helt underbart. Jag har en underbar familj och vänner som gör livet underbart. Har fått gåvor från flera helt oväntat.  En vän som jag inte ens vet vad hon heter i efternamn, 1000 kr i presentkort att köpa kläder för????? Jag blev utbjuden på en heldag av två vänner med shopping och thaimat. Fick inte betala för något! Detta övar mig i att lära mig ta emot och inte bara ge. Har aldrig mått så gott i hela mitt liv tidigare och jag är 69 år. Känner en sån glädje och tacksamhet till livet och alltet. Känns som att kroppen och själen blivit ett. Ser fram emot ett fantastiskt 2019.

Tack Eva för att jag blivit hel ❤❤❤

- Britta Andersson

 

 

- Eva är en underbar person som hjälpt mig att landa och komma ner på jorden igen. All kunskap som hon väver ihop till fantastisk vägledning och hjälp går inte att beskriva. Måste upplevas. All stress och press försvann ur min kropp och från mitt sinne. Jag blev helt lugn och saker som jag tidigare hade oroat mig över eller haft ångest över försvann. Även min depression löstes upp och kvar var endast en tomhet som över tid fylldes med livsglädje.

 - Lotta

KBT & ACC samtal!

 

Kognitiv beteende terapeutisk och Acceptance Commitment Coaching innebär att man tittar på problemet som finns här och nu. Man fokuserar på att hitta lösningar genom hjälp till självhjälp; Du har svaren inom dig och finner dina egna svar och lösningar genom frågor jag ställer.

 

Kognitiv beteende terapeutisk och Acceptance Commitment coaching går ut på:

-att lära dig att se, observera och acceptera alla tankar och känslor som kommer utan att varken förneka, hålla kvar eller kämpa emot dem, utan låta dem passera likt ett moln på himlen.

 

-att bli medveten, vara i nuet samt en observatör av dig själv, dina känslor, tankar och beteenden.

 

-upptäcka vem du är och vad du tycker är viktigt ( istället för att göra det du förväntas göra) för att på så sätt skapa dig den förändring du vill ha i ditt liv och få LIVSKVALITÉ.

 

KBT & ACC PASSAR FÖR DIG SOM ÖNSKAR FÖRÄNDRING I DITT LIV, SOM ÖNSKAR LIVSKVALITÉ.

 

-ANSER DU, ATT DET ÄR DU SOM HAR ANSVAR ÖVER DITT LIV?

 

 -ANSER DU, ATT DET ÄR DU SOM BEHÖVER GÖRA JOBBET, MED HJÄLP AV ANDRA?

 

 -ÄR DU BEREDD ATT GÖRA VAD SOM BEHÖVS, FÖR ATT NÅ DEN FÖRÄNDRING DU ÖNSKAR?

 

SVARADE DU, JA PÅ DE FRÅGORNA OCH KÄNNER TILLIT  INFÖR MIG OCH DET KLINGAR AN INOM DIG, ÄR DU VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA MIG FÖR BOKNING AV KBT ELLER ANNAN COACHING.

 

KBT & ACC COACHSAMTAL SKER MESTADELS PÅ DISTANS, ÖVER TELEFON.

 

Investering i dig själv, 30 min 444 kr, gäller privatpersone. Betalas vid bokning.


Avboka i tid senast 24 timmar före bokad tid. Missad tid eller avbokning samma dag återbetalas ej.

FRIGÖRANDE SAMTAL

 

Jag öppnar upp mig till källan och tillåter mig bli den kanal/ länk som sätter den frigörande energin i rörelse, så transformation kan ske.


Frigörande energi löser upp, frigör och släpper blockeringar, stagnation i kroppen och öppnar upp för ett flöde, din egen läkande förmåga, balanserar upp och ger energi. Ger utrymme till transformation och öppnar upp till mer av dig och den du ÄR.

 

Under ett frigörande samtal, kan allt hända, vi öppnar upp och sätter ord, på det som behöver sättas ord på, tittar på det som behövs tittas på och känner det som behöver kännas för att energin ska sättas i rörelse och transformation kan ske. Här är inget för fult, skamligt osv, det viktiga är att du får möjlighet att frigöra det som vill frigöras.


Det kan det kännas som värme, kyla, stickningar, som att det hettar i kroppen, kan komma upp tillfällig smärta, minnen, tankar, känslor som kommer upp, saker du ej vet om att du har kapslat in. 


Lättare utrensningar efteråt är vanligt, kortare förkylning, mer toabesök än vanligt, hudutslag osv. Känslor, tankar kommer upp för att lämna. Var observatör av det som pågår. 

 

Min kropp är mitt instrument, verktyg och scanner. Jag känner i min kropp var dina blockeringar sitter och vilken känsla som du satt där och hjälper dig på så sätt att släppa på den, så det blir flöde och läkning kan komma igång.

 

Klingar detta an inom dig, så välkommen att kontakta mig för bokning.

Investering i dig själv, 60 min / 777 kr eller 30 min/ 444 kr


Gäller privatpersoner. Betalas vid bokning.

Jag rekommender att ta 3 st, eftersom du släpper lager för lager och kan endast släppa det du är redo att släppa.


Avboka i tid senast 24 timmar före bokad tid. Missad tid eller avbokning samma dag återbetalas ej.

Sensing Yoga!

 

Yoga på kroppens egna villkor.

Sensing betyder avkänning och att uppfatta vad som sker djupt inom dig, ett medvetet och somatiskt utforskande av kroppen, på kroppens egna villkor. Du lyssnar inåt och följer kroppens egna rörelser istället för att styra kroppen med sinne/ tankekraft.


Med sensing yoga kommer du djupare in i dig själv och upplever den du verkligen ÄR.

Här används inga statiska positioner, utan istället rörelser, gunga, rocka, vagga, spirala, andas in, sucka, gäspa och grunden i sensing, PANDIKULATION. Vilket betyder information till hjärnan och nervsystemet, vilket sker genom en kroppsgäsp. Och interoception, vilket är att lyssna inifrån och ut, utan inblandning av de övriga 5 sinnena.


Med hjälp av Sensing Yoga.

Kan du bli bättre på att lyssna på din inre guide och lärare, detta sker alltid på kroppens egna villkor. Nysta upp trauman i bindväven. Ditt nervsystemet börjar regleras naturligt från kamp och flykt till lugn och ro, att din biokemi regleras via nervsystemet (går hand i hand, vilket ger bättre hälsa.

Du frigör massa serotonin och oxytocin, (må bra hormon)

Får bättre sömn.


Vad som kan ske med hjälp av Sensing yoga:

Kroniska ländryggsbesvär löses upp, rakare hålling. Skolios har rätat upp sig, Ischias, artros, ledsmärta, huvudvärk, migrän har försvunnit. Även fibromyalgi, nack och axelproblematik, knäbesvär och höftproblematik har släppt. PTSD försvunnit.


Håller klasser online. Skicka mail vid intresse.