FRIGÖRANDE SAMTAL

 

FRIGÖRANDE SAMTAL

 


Jag öppnar upp mig till källan och tillåter mig bli den kanal/ länk som sätter den frigörande energin i rörelse, så transformation kan ske.


Frigörande energi löser upp, frigör och släpper blockeringar, stagnation i kroppen och öppnar upp för ett flöde, din egen läkande förmåga, balanserar upp och ger energi. Ger utrymme till transformation och öppnar upp till mer av dig och den du ÄR.

 

Under ett frigörande samtal, kan allt hända, vi öppnar upp och sätter ord, på det som behöver sättas ord på, tittar på det som behövs tittas på och känner det som behöver kännas för att energin ska sättas i rörelse och transformation kan ske. Här är inget för fullt, skamligt osv, det viktiga är att du för möjlighet att frigöra det som vill frigöras.


Det kan det kännas som värme, kyla, stickningar, som att det hettar i kroppen, kan komma upp tillfällig smärta, minnen, tankar, känslor som kommer upp, saker du ej vet om att du har kapslat in. 


Lättare utrensningar efteråt är vanligt, kortare förkylning, mer toabesök än vanligt, hudutslag osv. Känslor, tankar kommer upp för att lämna. Var observatör av det som pågår. 

 

Min kropp är mitt instrument, verktyg och scanner. Jag känner i min kropp var dina blockeringar sitter och vilken känsla som du satt där och hjälper dig på så sätt att släppa på den, så det blir flöde och läkning kan komma igång.

 

 

Känns jag rätt för dig, så välkommen att kontakta mig för bokning.

 

Investering i dig själv, 60 min / 777 kr eller 30 min/ 444 kr

gäller privatpersoner, företag exkl moms. Betalas vid bokning.

Köp paket med 3 st 60 min samtal för 1999 kr ( spara 332 kr)

Köp paket med 3 st 30 min samtal för 1110 kr ( spara 222 kr)

Jag rekommender att ta 3 st, eftersom du släpper lager för lager och kan endast släppa det du är redo att släppa.


Avboka i tid senast 24 timmar före bokad tid. Missad tid eller avbokning samma dag återbetalas ej.