Vad jag erbjuder!

“EGO SAYS,

 Once everything falls into place, I'll feel peace. 

 

SPIRIT SAYS,

 Find your peace, and then everything will fall into place.”

 

                                                                -Marianne Williamson

 

  VAD JAG ERBJUDER!

 

KBT & ACC samtal

 

Kognitiv beteende terapeutisk och Acceptance Commitment coaching innebär att du tittar på problemet som finns här och nu. Man fokuserar på att hitta lösningar genom hjälp till självhjälp; Du har svaren inom dig och finner dina egna svar och lösningar genom frågor jag ställer.

 

Kognitiv beteende terapeutisk och Acceptance Commitment coaching går ut på:

 

-att se, observera och acceptera alla tankar och känslor som kommer utan att förneka, hålla kvar eller kämpa emot dem, utan låta dem passera likt ett moln på himlen.

 

-att bli medveten, vara i nuet och bli en observatör av dig själv, dina känslor, tankar och beteenden.

 

-upptäcka vem du är och vad du tycker är viktig, istället för vad du tror du behöver att göra, för att på så sätt skapa dig den förändring du vill ha i ditt liv och få LIVSKVALITÉ.

 

   Funkar bra på distans!

 

QiBalance Access

          The Fifth Demension Quantumhealing

        Kvantfysisk Frekvensterapi

 

Behandlingen som hjälper dig att leva livet, istället för att överleva det!

I QiBalance Access så dras obalanser och stagnationer ut ur din kropp på ett kvantfysiskt sätt, så du får Access

(åtkomst till din egen energi, Qi) så den börjar flöda igen.

 

QiBalance Access ger märkbar effekt

och bestående resultat. De flesta känner

inget alls under själva behandlingen utan

märker skillnad först efteråt, ca 2-3 mån efter

behandlingarna märker de flesta stora

förändringar i sina liv.

 

 KÄLLAN TILL AVGÖRANDE FÖRÄNDRING!

Funkar bra på distans!

 

Frigörande samtal

 

Jag öppnar upp mig till källan och tillåter mig bli den kanal/ länk som sätter den frigörande energin i rörelse, så transformation kan ske.


Frigörande energi löser upp, frigör och släpper blockeringar, stagnation i kroppen och öppnar upp för ett flöde, din egen läkande förmåga, balanserar upp och ger energi. Ger utrymme till transformation och öppnar upp till mer av dig och den du ÄR.

 

Under ett frigörande samtal, kan allt hända, vi öppnar upp och sätter ord, på det som behöver sättas ord på, tittar på det som behövs tittas på och känner det som behöver kännas för att energin ska sättas i rörelse och transformation kan ske. Här är inget för fullt, skamligt osv, det viktiga är att du för möjlighet att frigöra det som vill frigöras.

Det kan det kännas som värme, kyla, stickningar, som att det hettar i kroppen, kan komma upp tillfällig smärta, minnen, tankar, känslor som kommer upp, saker du ej vet om att du har kapslat in. 


Lättare utrensningar efteråt är vanligt, kortare förkylning, mer toabesök än vanligt, hudutslag osv. Känslor, tankar kommer upp för att lämna. Var observatör av det som pågår. 

 

 

 

   Funkar bra på distans!


Vägledning
Jag ger vägledning via tarotkort och det som kommer medialt till mig. Lägger en stjärna inifrån dig själv, där du står just nu i livet. Vad som pågår i ditt inre och vad som finns runt omkring dig och vad som kommer. 

 

Läser av korten intuitivt och det som förmedlas till mig.

 

Vägledningen fokuseras på dig, ditt inre och ditt mående, hur det ser ut här och NU. Du får råd och vägledning om vilka förändringar du behöver göra för att nå dina egna svar.

 

Handlar ej om att du träffar " namn" i affären på fredag kl.15 eller andra personer.


 

Fås i skrift via mail, messenger!

Funkar bra på distans!

EVA ANDERSEN

  -LIVSCOACH

Dessa healingmetoder är ej vetenskapligt beprövade. Ingen av behandlingarna ersätter varken sjukvård eller psykiatrisk vård.

 

 Vill du veta hur klienter har upplevt mina behandlingar så besök min "hem" sida här eller besök min facebooksida EVA ANDERSEN.